KURS PILATES 

 

GRUNDKURS I PILATES

13-14 juli 2024

 

 

 
Välkommen till en inpirerande och lärorik helg för att lära dig Pilates och metoder till att vägleda din kropp till en bättre hållning!

Pilates är en fantastisk träningsform som passar alla oavsett tidigare träningsstatus!

Träningen gör dig mer balanserad och rörlig, du utvecklar din kroppskontroll och stärker de muskler som ger dig en bättre kroppshållning.

Andning och medvetenhet om kroppen är central i träningen och du utvecklar kontakten och känslan för kroppen hur den känns i balans.

 

  

I denna fördjupande helgkurs för nybörjare i Pilates får du lära dig grunderna och de olika stegen för att på ett säkert sätt kunna träna vidare i Pilates.

 

Dagarna kommer varvas med gemensamma övningar, individuell handledning och teori om träningsmetoden. Vi kommer vara en liten grupp vilket ger möjlighet till personlig hjälp med träningen.


Hos Pilates for Life tränar vi på matta utan redskap och kursen byggs upp metodiskt för att lära dig grunderna på ett säkert sätt. Övningarna görs med mjuka rörelser i ett harmoniskt flödande tempo.

 

 

 


VAD TYCKER ANDRA OM TRÄNINGEN?  >>

 

Kurslokalen ligger i en fantastisk harmonisk miljö i Häckeberga naturvårdsområde, Genarp.

 

 

 

Datum: 13-14 juli 

 

Tid: 9.30-16.30 båda dagarna

 

Plats: Blå huset, Kämparps Gård 612, Genarp


Pris: 2250 kr I priset ingår kursmaterial, lunch och fika för- och eftermiddag båda dagarna

Sista anmälningsdag 7 juli, begränsat antal platser.

 

Kursledare: Charlotte Almö, Pilatesinstruktör med över 20 års erfarenhet av privat och gruppträning. Specialiserad på kroppshållning, rörlighet och medveten andning.

 


Välkommen med din anmälan eller om du har frågor till: charlotte@pilatesforlife.se eller 070-776 34 68