Välkommen till Pilates for Life!Jag heter Charlotte Almö, är utbildad Pilatesinstruktör och har tränat Pilates sedan 2001 med specialisering på kroppshållning och rörlighet. Sedan 2005 har jag varit aktiv som personlig tränare i Pilates samt vid gruppträning.

Inspiration till mitt sätt att jobba kommer utifrån min egna erfarenhet av att bli besvärsfri efter svåra problem med kroppen efter flera trafikolyckor. Förutom Pilatesträning använde jag mig av olika tekniker och övningar för att återskapa balans i kroppen.

Vill du få en bättre kroppshållning och bli mer rörlig? Är du stel eller har gått länge med onödig värk i kroppen?

Om du inte har din fulla rörlighet påverkar det din energi, dina tankar och också ditt förhållningssätt till livet.

Hos Pilates for Life får du lära dig att det faktiskt är möjligt att förändra din situation oavsett din ålder, träningsstatus eller tidigare erfarenhet av träning. Detta har jag upplevt gång på gång med mina klienter och har själv den erfarenheten utifrån de skador jag varit igenom.
Utifrån ett holistiskt synsätt vägleder jag dig genom rörelser och andning som ökar din kroppsmedvetenhet, din rörlighet och återskapar den balans din kropp behöver.

Du är välkommen att boka Privatlektioner, där vi specialanpassar rörelser utefter din situation, eller delta i gruppträningar, som också sänds live.

 

 

 

 

 

 

   Du når mig lättast på mejl via e-post:

   charlotte@pilatesforlife.se


   eller på telefon/sms till:

   070-776 34 68

 

 

 

  AKTUELLT

 

LIVESÄNDA TRÄNINGSPASS

 

Tisdagar kl 9-10

Torsdagar kl 19-20 

Söndagar kl 19-20


 Prova-på erbjudande i 
 shopen >>>