BLOGG

 

 

 

SOMMARTRÄNING

2021-07-17

 

Tid är oerhört värdefullt och jag inser, alldeles för ofta, att jag verkligen förbrukar den maximalt men ändå inte hinner med allt jag vill göra! Så när jag går in här för att göra ett blogginlägg och ser att det är över ett år sedan (!!) som jag gjorde ett senast, så inser jag också att även det behöver planeras in för att det också ska bli gjort. Men nu gör jag ett och det ska handla om sommarträning!

Sommarträningen är helt klart annorlunda även i år mot hur den brukar vara. Samma tider och dagar, tisdagar kl 9.00 och torsdagar kl.19.00 är det Livesändning men i år har jag hittills inte bjudit in till träning utomhus, vilket jag brukar göra. Anledningen till det är att vi haft galet mycket mygg i år! Normalt sett brukar jag se eller känna av max 1-2 myggor här, trots att jag bor vid en liten liten sjö. Men i år har det varit galet mycket så träning utomhus, vid just de tiderna har inte varit så härligt som det brukar vara.  

Pga Corona så bjuder jag ju i år inte heller in till träning inomhus och det ska ni vara glada för!

torsdags kväll, när jag kom in i Blå huset för att ha Livesändning, kändes det som jag gick rakt in i en bastu. Gardinerna hade inte varit fördragna så solen hade stått rakt på så det var så fruktansvärt varmt! Försökte vädra men det var helt verkningslöst. Jag svettades floder under träningspasset och fick ha en handduk bredvid mig för att torka bort det värsta från pannan. Efter träningen hämtade jag termometern som visade 36 grader! Det är den ungefärliga temperaturen när man tränar "HotYoga" som erbjöds vid vissa träningsställen. Kanske jag ska börja erbjuda "HotPilates" i framtiden?  Jag får fundera på det.:)För många innebär sommar och semester vila från träning medan för andra betyder det att verkligen få tid för träning och ta tag i sin hälsa. Jag älskar att dagarna är långa och känner att det är mer tid för träning än någonsin. Längre dagar och bra väder inbjuder till att vara mer utomhus och göra saker. Man rör sig mer, kroppen blir rörligare och mjukare och man får ut mer av träningen. Tvärtemot är stillasittande och vilande, vilket också kan locka vid semestertider, tyvärr lika illa för kroppen alla tider på året om det blir för mycket av det. Så balans mellan aktivitet och återhämtning brukar vara bästa receptet både fysiskt och mentalt.

Önskar en fortsatt underbar sommar!
(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)
Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)